perjantai 3. toukokuuta 2013

kuulumisia +kärryjä


Hyvät myöhäiset vaput vaan kaikille! :) Tiistai-illan olin vartiovuorella ja myöhemmin Orikedolla. Keskiviikkona kävin vapputorilla kääntymässä ja tyttöjen kanssa Paawossa kahvilla. Torstaina hainkin sitten sairaslomaa ja sainkin paripäivää.
Tänään käväsin leffassa, Väärät paperit! Oli muuten tosi hauska! :) 

Pampula on ollut viimeaikoina hirmu hieno! Kaikki on mennyt ihan nappiin, lukuunottamatta kontrollitreenejä jolloin virtaa oli liikaa ja keskittymiskyky kärsi.. Jasukin käväisi ratsastamassa viimeviikolla ja hyvin sujui :) 
Hypytin viikonloppuna n.65cm, kevään ekat hypyt niin ei uskallettu enempää vielä nostaa ettei pikkusen paikat tuu kipeeks ja into häviä :)

iloinen kuski tottakai :)

..ja täytyy sitä tähdenkin levätä ;)
Vinja paisuu ja paisuu ja nyt on ihan h-hetki lähellä.. ihan päivistä enää kiinni koska pamahtaa :) Laskettuun aikaan on vielä kaks viikkoa mut ei ikinä pysy vauva sisällä niin kauaa, että kohta se tulla tupsahtaa :)
Nimiehdotuksia saa laittaa! ;) 

Ellalle ei mitään erikoista :) Käyttäytyminen lähtenyt taas positiiviseen suuntaan, ainut mikä mua harmittaa, on se etten uskalla sen kanssa lähteä Minin valmennukseen kun se taas ulkomailta saapuu suomeen takaisin.. :/ Harmittaa kyllä kovasti tää hevosettomuus nyt.. Mietin vaan sitä, että mä oon nyt koko kesän ilman kunnon ratsastettavaa, ei kivaa ollenkaan :/



Pampulalle ollaan nyt etsimässä siis koppiksia, täytyy varmaan ajaa ponin kanssa johonkin ihan sovittamaan että varmasti saadaan hyvät kärryt sitten :) 
Netissä oon nyt seikkaillut ja etsinyt hyviä ja shettisyhdistyksen sivuilla ihmiset suositteli muutamia kärryjä jotka on pienille shettiksille olleet hyviä :) 
Nää on Chevi Sulkyn pony training, ihan perus koppikset. Painoa en osaa sanoa, mut ilmeisesti tosi kevyet :) 

Sitte oli kans Chevy Sulkyn pony training Flex. Nää oli hintavammat mutta olis varmaan käytännöllisemmät ja paremmat pidemmälle ajateltuna kuin noi ekat.

Näitä suositeltiin, mutta ite en kyllä Royal Trainingille lämmennyt..


Nää oli sitten vetokartulla varustetut, että ei se ykkösvaihtoehto koska ihan peruskoppikset ensisijaisesti hakusessa :) Paino 34kg 


Ja ihan btw aiheesta täysin poiketen ens keskiviikkona saa tulla kannustamaan  Tehohoitsuja Martinsillan ja Myllysillan välissä käytäviin amissoutu kilpailuihin! ;)  Tänään käytiin treenaamassa ja alkuhankaluuksia lukuunottamatta meillä meni yllättävän hyvin! :D

Tiistai meneekin Helsigissä, bussi lähtee ruiskadulta 6.30 ja takaisin ollaan kai joskus 18.00 aikaan.. Eduskunnassa köydään kääntymässä ja kai sitä täytyy sitte Heurekassa mennä matkan varrella käymään ;)

Kysyä saa, jos on kysyttävää :)
Hyvää kevättä!♥


1 kommentti:

  1. pakko alkaa seurata sun blogii nyt useemmin kun se varsa pian syntyy, ihanaa en malta odottaa<3

    VastaaPoista